Rapport från läger vecka 25

  • 26 jun 2023

Lägerrapport från vecka 25

 

 

Nu är årets första lägervecka slut. Veckan har varit helt ENAstående. Simmarna kom på måndag efter lunch och vi drog igång med första simpasset som var fokus på ryggsim. Simmarna delades upp i olika grupper och sedan var det full fart i bassängen. Efter passet var det dags för lite mellanmål. Sedan tog lekarna fart. Vi började med lära-kännalek och alla fick en kompis att lära känna. ”Catch the flag” leken som blev barnens favorit gjorde succé och sedan tog vi oss snabbt tillbaka till simhallen för nästa träningspass. En bra dag.

Tisdagen avlöpte på liknande sätt. Vi körde då fokus på bröstsim och hade lite lekar även i bassängen på sista passet och pratade en del om Bad och Båtvett.

Onsdagen var varm och vi körde simpasset med fokus på crawl och under eftermiddagspasset blev det en del märkesdistanser för dem som ville simma för att kunna köpa märken. Flera av simmarna tog fram sina bästa sidor och klarade kilometermärket.

Torsdagen som var sista dagen blev väldigt rolig. Dagens fokus var fjärilssim och många kämpade hårt. Eftermiddagen blev extra rolig med stafetter på sanddynerna på baksidan av simhallen och den utlovade glassen var extra god i värmen. Simmarna fortsatte sina märkessimningar, några körde livräddning andra hoppade från hopptornet och alla gick stolta hem med något märke. Men det roligaste för många var att vi fick åka vattenruschkanan innan vi fick säga hej då och på återseende i augusti.

Tindra Bärgård, Emilia Bakas och Marie Lindeberg tackar för en ENAstående rolig vecka tillsammans med alla ENA-simmarna.