Nu har inbjudan till termin 2 skickats ut!

  • 14 mar 2024

Vi arbetar ständigt för att skapa plats för alla som vill simma, den här terminen har det varit rekordmånga som vill simma med oss, det är vi väldigt glada för.

Nu har alla barn som går i simskolan fått ett erbjudande. Några nya simmare har också fått erbjudande. Tyvärr får vi inte plats med alla nya barn, just nu är trycket väldigt högt på våra platser. Vi har ett kösystem och skulle någon tacka nej till sitt erbjudande kommer ni att erbjudas en plats i gruppen som ni står i kö till.

Vi kommer inte kunna erbjuda att man byter grupp. Det man kan göra är att ställa sig i kö till gruppen man helst vill gå i.

Vänligen tacka JA eller NEJ på er inbjudan. Svara ni inte alls, går platsen vidare till nästa i kön.

För er som inte vill ha er plats i simskolan, vänligen tacka nej så fort som möjligt, då kan någon annan erbjudas en plats. Vi hoppas att det löser sig för alla till slut.

Vår simskola följer Svenska simförbundets Utvecklingsstadium 2 för barn i åldern 4-8 år och Utvecklingsstadium 3 för barn i åldern 7-12 år. Varje gruppnivå har olika mål i form av simmärken som vi genom lek och teknikträning stöttar era barn att nå. I allt nytt vi lär oss har vi olika förutsättningar och det är därför inte ovanligt att barn behöver gå om samma nivå flera gånger. Samtidigt får vi inte glömma att ju mer vi tränar, desto tryggare blir vi.

(Om man tänker på det så behöver vi ju lära oss att gå för att kunna springa, inte så konstigt att vi behöver lära oss plaska innan vi kan simma?)

Vi önskar er varmt välkomna till en ny termin som börjar den 7 april.